افرادی که عاشق قهوه هستند، معمولا یک سیر تکاملی را طی کردهاند تا به این مرحله رسیدهاند. تکاملی که از فرنچ پرسهای معمولی شروع شده و با طی مرحله قهوه جوشهای ارزان، به دستگاههای اسپرسو ساز ختم می شود. اگر شما هم به این مرحله رسیدهاید و تصمیم گرفتهاید برای خود یک دستگاه اسپرسو ساز خانگی ارزان و باکیفیت تهیه کنید، این مطلب برای شماست.
اسپرسوی واقعی چه ویژگیهایی دارد؟
موسسه ملی اسپرسوی ایتالیا، استانداردهای سخت گیرانهای برای مشخص کردن یک اسپرسوی واقعی را در نظر گرفته است. به طور کلی می توان گفت که طبق این کتاب قانون اسپرسوی واقعی باید به روش زیر تهیه شود:
برای تهیه اسپرسوی واقعی، یک دستگاه اسپرسو ساز باید مقدار کمی آب نزدیک به نقطه جوش را با فشار حداقل ۹ بار از درون دانه های قهوه آسیاب شده عبور دهد.
نتیجه این فرآیند، یک قهوه دارای بافت، کف و کافئین بالا است. نکته کلیدی این فرآیند فشار است، که در دستگاه های ارزان قیمت و روگازی یافت نمی شود.