-2%
درباره ما
فروشگاه دريا اسپرسو به دلیل واردات مستقیم دستگاه ها از مبدا کشورهای حوزه خلیج فارس ، میتواند نازلترین قیمت بازار را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
1260 304 0905
توضیحات محصول
همانطور که در جدول مشخصات محصول ذکر شده است، دستگاه اسپرسو مباشی 2043 در رده نیمه صنعتی قرار دارد. اما چه معنایی دارد که یک دستگاه اسپرسو در رده نیمه صنعتی قرار گیرد؟ به طور کلی، دستگاههای اسپرسوساز به سه دسته خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم میشوند. دستگاههای صنعتی وظیفه خود را برای تهیه و ارائه قهوه در کافهها و رستورانها بر عهده دارند.
به عبارت دیگر، دستگاههای نیمه صنعتی اسپرسوساز قابلیتهای بیشتری نسبت به دستگاههای خانگی دارند. ظرفیت بیشتر و سرعت کار بالاتر از جمله این قابلیتها هستند. دستگاه اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM 2043 با توان ۱۴۵۰ وات، قدرت بیشتری نسبت به دستگاههای خانگی دارد. به طور معمول، دستگاههای خانگی دارای توانی بین ۱۱۰۰ تا ۱۳۵۰ وات هستند.ممکن است شما به این فکر بیفتید که آیا کیفیت اسپرسوسازهای نیمه صنعتی نسبت به دستگاههای خانگی بهتر است؟
بله، باید بگویم که مدلهای نیمه صنعتی به دلیل توان بالاتر، توانایی بهتری در عصاره گیری قهوه یا تهیه اسپرسو دارند. با این حال، این فرق در کیفیت بسیار چشمگیر نیست و نمیتوان گفت که مدل خانگی ما به ما اسپرسو با کیفیت پایین میدهد و مدل نیمه صنعتی بهتر است. این تفاوت کیفیتی بسیار کمتر از آن چیزی است که برای یک مصرفکننده حرفهای با اهمیت است. اما برای انتخاب یک مدل نیمه صنعتی، اصلیترین دلیل ظرفیت بیشتر آنهاست، به خصوص در صورتی که میخواهید در روز از دستگاه برای تهیه تعداد بالایی قهوه استفاده کنید، مثل کافه کوچک یا رستورانی که میخواهد در کنار منوی غذایی، منوی کوتاه قهوه هم داشته باشد
اسپرسو مباشی 2043 یک اسپرسوساز نیمه صنعتی بسیار کارآمد و با توان 1450 وات و نازل بخار 15 بار است. جنس بدنه آن از استیل و پلاستیک با کیفیت ساخته شده و پرتافیلتر آن نیز صنعتی بوده و به آسانی قابل استفاده است. با استفاده از پرتافیلتر، می توانید به راحتی و با دقت بسیار بالا عصاره قهوه خود را استخراج کنید و در فنجان خود لذت ببرید. این دستگاه با طراحی بسیار خوشساخت و کیفیت ساخت بسیار بالا، گزینه ای ایده آل برای کافه های کوچک و خانگی است. بنابراین، با اطمینان کامل می توانید از پرتافیلتر مباشی 2043 استفاده کنید و از کیفیت بالای آن لذت ببرید.
جعبه اسپرسوساز مباشی مدل ME-ECM 2043 ، هنگامی که باز میشود، میتوانید درون بستهبندی شرکت مباشی، تمپر (Tamper) فلزی سنگین و شیک را پیدا کنید. با استفاده از این تمپر، میتوانید پودر قهوه را داخل پرتافیلتر با حرفهایترین روش فشرده کرده و فنجون خود را با یک اسپرسو با کیفیت بالاتر پر کنید. این مدل، در مقایسه با مدل مشابه نوا 128، دارای یک پیچر 300 میلیلیتری فلزی و فرچه پاککننده است. با این امکانات، شما نیازی به خرید پیچر فرچه پاک کننده ندارید. در کنار تمپر فلزی، پیمانهای نیز وجود دارد که برای اسپرسو سینگل، یک پیمانه (حدود 7 گرم) و برای اسپرسو دبل، دو پیمانه (حدود 14 گرم) لازم است.
در ابتدا به بررسی اجزای دستگاه برای استخراج قهوه و تهیه اسپرسو میپردازیم. پرتافیلتر دستگاه مدل مباشی 2043، دارای دو سبد فلزی یا بسکت برای قرار دادن قهوه است. این بسکتها در گودی بالای پرتافیلتر قرار میگیرند و پودر قهوه درون آنها قرار میگیرد. هنگام باز کردن جعبه دستگاه، دو سبد کوچکتر، یکی بسکت سینگل که برای تهیه یک فنجان اسپرسو مورد استفاده قرار میگیرد و دیگری بسکت دبل که برای تهیه دو فنجان اسپرسو مناسب است، در بسته بندی جانبی دستگاه قرار دارد.
با توجه به تعداد فنجان هاى اسپرسو مورد نظر، بسکت سینگل یا دبل را در گودی پرتافیلتر قرار داده و پس از قرار دادن پودر قهوه با استفاده از پیمانه، قهوه را صاف و هموار میکنیم. در مرحله بعد، با استفاده از تمپر شیکه، فشاری را روی سطح قهوه اعمال میکنیم تا پودر قهوه به صورت فشردهتری قرار بگیرد.
برای استفاده از اسپرسو ساز مدل ME-ECM 2043، پرتافیلتر را روی قسمت خروجی آب داغ دستگاه بسته، و فنجان را زیر آن قرار داده و سپس دکمه اسپرسو گیری را فشار دهید. در این حین، تایمر دیجیتال موجود در دستگاه، زمان عصاره گیری را به شما نمایش میدهد.
استاندارد گرفتن اسپرسو اینگونه میباشد که برای گرفتن اسپرسو دبل، باید در مدت 25 تا 30 ثانیه، حدودا 50 الی 60 میلیلیتر اسپرسو را از دستگاه استخراج کنید. اگر در طی این بازه زمانی تعداد میلیلیترهای گرفته شده از دستگاه اسپرسو کمتر یا بیشتر از حد مشخص شده باشد، این نشان دهنده عدم صحیح عمل کردن در فرآیند استخراج اسپرسو میباشد. در چنین شرایطی، ممکن است اسپرسو خامهای (Under Extraction) یا اسپرسو سوخته (Over Extraction) تولید شود.
دستگاه اسپرسو ساز مدل ME-ECM 2043 از نازل بخار با فشار 15 بار برخوردار است. بخار آب پرفشار که از این نازل خارج میشود، شیر را فومگیری میکند. این عمل باعث غلیظ شدن شیر و تشکیل فوم یا کف شیر میشود. قهوههایی همچون لاته و کاپوچینو، با ترکیب اسپرسو و شیر فومگرفته شده، تهیه میشوند.
برای ورود به حالت فومگیری، دکمه سمت راستی که بالایش تصویر بخار را نمایش میدهد را فشار دهید. دستگاه در این حالت، برای مدتی چشمک میزند تا دکمه بهصورت ثابت درآید و امکان فومگیری شیر فراهم شود. برای شروع فومگیری، شیر را در پیچری (ظرف مخصوص فومگیری شیر که در جعبه دستگاه قرار دارد) قرار داده و سپس سر نازل بخار را کمی پایینتر از سطح شیر قرار میدهیم. با چرخاندن اهرم مربوط کنار دستگاه، نازل بخار باز شده و بخار پرفشار به داخل شیر نفوذ کرده و شیر فومگیری شدهاست. بهخاطر اینکه حجم شیر بعد از فومگیری تقریبا دو برابر میشود، بهتر است پیچر را تا نصف ظرف پر کنید. لازم به ذکر است که در این دستگاه، سینی چکه گیر نیز موجود است.
گارانتی |
90 روز گارانتی ویژه دریا اسپرسو |
---|---|
وزن |
8/5 KG |
اصالت کالا |
اصل |
درباره ما
فروشگاه دريا اسپرسو به دلیل واردات مستقیم دستگاه ها از مبدا کشورهای حوزه خلیج فارس ، میتواند نازلترین قیمت بازار را در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
© 1403 | کلیه حقوق مادی و معنوی برای ”دریا اسپرسو” محفوظ است. طراحی و توسعه توسط سایتچـه
Marimo –
سلام این مدل بهتره یا ۱۲۸ نوا؟
مدیر سایت –
هر دو يكى هستن فقط با اين تفاوت كه بويلر اين محصول قوى تر هستش و یک پیچر ۳۰۰ میل همراهش هستش
فرهان –
سلام..برای مصرف خانگی مباشی ۲۰۴۳ بهتر هست یا مباشی ۲۰۳۴؟میشه تفاوتهاشون رو بگید؟
سیاوش اصولی (مالک تایید شده) –
عالی،واقعا دستتون درد نکنه دستگاه بدستم رسید و اولین عصاره گیری رو کردم خیلی عالی بود
اکرم بلندی (مالک تایید شده) –
ممنون از شما بابت ارسال به موقع